Voorwoordje Boekje Januari & Februari 2020

Beste ouders, leden en sympathisanten!

Hierbij het programma voor januari en februari. Voor de meeste
takken zullen er nog enkele avondvergaderingen in januari plaatsvinden aangezien een groot deel van onze leidingsploeg dan volop in de examens zit
De Belgische avond nadert ook en dit betekent dat je je kan komen inschrijven!
Welkom, welkom bij een nog eens zo’n lekkere Belgische avond, georganiseerd door de leiding van scouts 54 Valaar. We hopen dat het dit jaar weer een gezellige avond wordt met lekker stoofvlees, frikadellen met krieken of een vegetarische quiche.
De avond zal bestaan uit twee shiften; van 18u – 20u (shift 1) en van 20u – 22u (shift 2).

Voor de gerechten heeft u de volgende keuze:
In deze prijs zitten frietjes en groentjes à volonté inbegrepen.
Daarnaast is er ook een uitgebreid dessertenbuffet voorzien door de leiding.
stoofvlees – groot € 17
stoofvlees – klein € 13
frikadellen met krieken – groot € 13
frikadellen met krieken – klein € 10
vegetarische quiche € 13

Inschrijven kan door een mail te sturen naar belgischeavond@hotmail.com ten laatste 26 februari 2020. Betalingen worden gedaan op BE69 9794 3198 7178

Gelieve in de mail uw naam, het aantal personen, voorkeur van gerechten en shift te vermelden.
Andere belangrijke data voor het jaar zijn nog
- 15 februari houden de jins een eetavond
- 20 – 22 maart is het groepsweekend, dan gaan we met héél de scouts op weekend!
- 28 maart organiseert de vriendenkring hun quiz
- 25 april houden de givers hun eetavond
- 2 mei houden de jonggivers een frietenboef
- 12 mei is het kampnamiddag, dan worden de kampen
voorgesteld
Onze scouts bestaat vanaf 2020 20 jaar!! Ook hiervoor zal nog een feestelijk evenement volgen.
Mocht u nog met vragen zitten, dan mag u altijd contact met ons
opnemen via groepsleiding@scoutsvalaar.be

Een stevige linker
Wout en Marjolein

Groepsactiviteit 10 februari 2019

Naast de gewone vergaderingen is er op 10 februari ook een groepsactiviteit. We organiseren die dag geen gewone vergadering, maar een grote vergadering voor de hele groep, voor leden én ouders. We gaan ons die dag met zijn allen eens goed amuseren. Hou die dag alvast vrij, verdere info volgt nog!

BBQ Overgang

Beste ouders en leden

Binnen een kleine maand vindt de overgang plaats. Om de start van het nieuwe jaar goed in te zetten, organiseert de nieuwe vriendenkring een heerlijke BBQ van 15u30 tot 19u30 tijdens de overgang op 15 september.
De BBQ bestaat uit een vast standaardpakket (groenten en een ijsje) voor € 10. Verder kan u aanvullen met verscheidene vleesjes en dergelijke naar keuze. De vriendenkring biedt u aan;
- vlees: worst, gemarineerde kipfilet, gemarineerde steak, hamburger € 2/stuk
- vis: zalmpapilotte, scampibrochette € 3/stuk
- veggie: groenteburger, groentebrochette € 2/stuk

Zo kan u dus volledig uw eigen maaltijd samenstellen.
De inschrijvingen lopen tot 5 september. Inschrijven kan door een mail te sturen naar sam.offermans@hotmail.com met op welke naam de inschrijving staat, hoeveel personen er komen en wat de keuze van vleesjes is.
Om de inschrijving te bevestigen, dient u het verschuldigd bedrag op de groepsrekening (BE69 9794 3198 7178) te storten.

een stevige linker
de groepsleiding