Groepsactiviteit 10 februari 2019

Naast de gewone vergaderingen is er op 10 februari ook een groepsactiviteit. We organiseren die dag geen gewone vergadering, maar een grote vergadering voor de hele groep, voor leden én ouders. We gaan ons die dag met zijn allen eens goed amuseren. Hou die dag alvast vrij, verdere info volgt nog!

BBQ Overgang

Beste ouders en leden

Binnen een kleine maand vindt de overgang plaats. Om de start van het nieuwe jaar goed in te zetten, organiseert de nieuwe vriendenkring een heerlijke BBQ van 15u30 tot 19u30 tijdens de overgang op 15 september.
De BBQ bestaat uit een vast standaardpakket (groenten en een ijsje) voor € 10. Verder kan u aanvullen met verscheidene vleesjes en dergelijke naar keuze. De vriendenkring biedt u aan;
- vlees: worst, gemarineerde kipfilet, gemarineerde steak, hamburger € 2/stuk
- vis: zalmpapilotte, scampibrochette € 3/stuk
- veggie: groenteburger, groentebrochette € 2/stuk

Zo kan u dus volledig uw eigen maaltijd samenstellen.
De inschrijvingen lopen tot 5 september. Inschrijven kan door een mail te sturen naar sam.offermans@hotmail.com met op welke naam de inschrijving staat, hoeveel personen er komen en wat de keuze van vleesjes is.
Om de inschrijving te bevestigen, dient u het verschuldigd bedrag op de groepsrekening (BE69 9794 3198 7178) te storten.

een stevige linker
de groepsleiding

Overgang + BBQ 15 september 2018

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Noteer alvast 15 september in jullie agenda voor de overgang en aansluitende BBQ!