Annulatie alle vergaderingen maart 2020

Beste Ouders en leden,

Omwille van het Corona virus (COVID-19) schrappen wij per direct alle scoutsactiviteiten. Dit houd in alle vergaderingen van de gewone scoutswerking, Het givercafe van 13 maart en het groepsweekend van 20 tot 22 maart.

Meer info volgt...
Meer info kan u ook vinden op : https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/nieuws/2020/03/12/nieuwsflits-activiteiten-scouting-on-hold

U kan ook altijd mailen naar groepsleiding@scoutsvalaar.be

Infromatie Groepsweekend

Informatie Groepsweekend

GAAT NIET DOOR WEGENS COVID-19

HET CONTINENTENWEEKEND VAN 20 MAART TOT 22 MAART

Bij deze bent u uitgenodigd voor dit geweldige cultuurverijkende weekend. Om zoveel mogelijk culturen leren te kennen hebben we mensen uit alle verschillende continenten uit de hele wereld uitgenodigd.  De genodigden: - Amerika(kapoenen) - Azie(welpen) - Oceanië(pioniers) - Afrika(jonggivers) - Europa(givers) en om deze culturele bijeenkomst compleet te makenmensen van de polen.

Om dit weekend tot een goed einde te brengen heb je de volgende spullen nodig: - voldoende kledij voor het weekend en regenkleding. - verkleedkleren (volgens jouw continent) - toiletgerief (tandenborstel, tandpasta…) - keukenhanddoek - slaapgerief (slaapzak, bedovertrek, kopkussen, pyjama…)
GROEPSWEEKEND - medische fiche en identiteitskaart (zie mail voor meer info) - goed humeur

Laat via groepsleiding@scoutsvalaar.be weten of je wel of niet komt ten laatste 15 maart 2020.

Dit cultureel verrijkende zal € 30 kosten. Dit dient gestort te worden op BE69 9794 3198 7178 ten laatste 17 maart met vermelding van naam lid + tak.

De kapoenen en welpen spreken vrijdag 20 maart af om 18u15 aan de lokalen van de Egied Segerslaan.  De pioniers, jonggivers en givers spreken vrijdag 20 maart af om 19u aan de lokalen van de Gebroeders de Wachterstraat. We zoeken hiervoor ook ouders die willen rijden naar de weekendlocatie. Laat in de mail weten of u heen en/of terug kan rijden en hoeveel plaats u te bieden heeft.

Het weekend eindigt zondag 22 maart om 12u30 aan Kamphuis Den Broekkant (Broekstraat 29, Arendonk).

Voorwoordje Boekje Januari & Februari 2020

GAAT NIET DOOR WEGENS COVID-19

Beste ouders, leden en sympathisanten!

Hierbij het programma voor januari en februari. Voor de meeste
takken zullen er nog enkele avondvergaderingen in januari plaatsvinden aangezien een groot deel van onze leidingsploeg dan volop in de examens zit
De Belgische avond nadert ook en dit betekent dat je je kan komen inschrijven!
Welkom, welkom bij een nog eens zo’n lekkere Belgische avond, georganiseerd door de leiding van scouts 54 Valaar. We hopen dat het dit jaar weer een gezellige avond wordt met lekker stoofvlees, frikadellen met krieken of een vegetarische quiche.
De avond zal bestaan uit twee shiften; van 18u – 20u (shift 1) en van 20u – 22u (shift 2).

Voor de gerechten heeft u de volgende keuze:
In deze prijs zitten frietjes en groentjes à volonté inbegrepen.
Daarnaast is er ook een uitgebreid dessertenbuffet voorzien door de leiding.
stoofvlees – groot € 17
stoofvlees – klein € 13
frikadellen met krieken – groot € 13
frikadellen met krieken – klein € 10
vegetarische quiche € 13

Inschrijven kan door een mail te sturen naar belgischeavond@hotmail.com ten laatste 26 februari 2020. Betalingen worden gedaan op BE69 9794 3198 7178

Gelieve in de mail uw naam, het aantal personen, voorkeur van gerechten en shift te vermelden.
Andere belangrijke data voor het jaar zijn nog
- 15 februari houden de jins een eetavond
- 20 – 22 maart is het groepsweekend, dan gaan we met héél de scouts op weekend!
- 28 maart organiseert de vriendenkring hun quiz
- 25 april houden de givers hun eetavond
- 2 mei houden de jonggivers een frietenboef
- 12 mei is het kampnamiddag, dan worden de kampen
voorgesteld
Onze scouts bestaat vanaf 2020 20 jaar!! Ook hiervoor zal nog een feestelijk evenement volgen.
Mocht u nog met vragen zitten, dan mag u altijd contact met ons
opnemen via groepsleiding@scoutsvalaar.be

Een stevige linker