De Eindejaar wijnactie 2022

Beste ouders, vrienden & sympathisanten,

Graag stellen wij - vrienden van de Vriendenkring Scouts Valaar 54 - onze kers(t)verse eindejaar wijnbrochure voor! Je zal merken dat we voor deze 3e editie ons aanbod eens goed door elkaar hebben geschud: 6 nieuwe wijnen, 4 blijvertjes. Zorgvuldig gekozen, smakelijke wijnen voor elke gelegenheid.

De opbrengst van de wijnactie gaat dit jaar volledig naar ...energie. Ook onze Scouts kreunt onder de hoge energiefacturen én bovendien plannen we een heel aantal energiebesparende ingrepen aan onze lokalen.

Nog niet overtuigd? Kom dan zeker eens proeven op zo 4 december, om 12u30 aan de ‘Poly’ in Gebr. de Wachterstraat!

Nieuw dit jaar: Indien gewenst kan er nu ook een factuur opgemaakt worden. Handig!

Bestel veilig en eenvoudig via dit online bestelformulier.

De Vriendenkring Scouts Valaar 54