Werken op Egied Segerslaan

Mocht het u nog niet zijn opgevallen, er zijn afgelopen weken werken geweest aan de lokalen bij de Egied Segerslaan. Momenteel kunnen wij dit terrein en deze lokalen niet betreden, omdat er recent gezaaid werd. Hopelijk kunnen we jullie zo snel mogelijk terug daar ontvangen op een groen dekbed.

In de tussentijd zullen wij openen (9u30) en sluiten (12u30) aan de lokalen bij de Gebroeders de Wachterstraat. Raadpleeg zeker het boekje voor mochten de uren van de vergadering afwijken van de normale uren.

We hopen jullie allemaal elke zondag te zien in prachtig uniform en met de volle goesting.

Verkoop olijfolie pioniers

Dag allemaal,

om ons kamp te steunen verkopen wij, de pioniers, Spaanse olijfolie. Bestellen kan via onderstaande link. U kunt de olijfolie afhalen op 27/11 na de scoutsvergadering tussen 12u30 en 13u30

De link om te bestellen: https://forms.gle/ZEo9Zt43XTLkDHSs5

Heel veel groetjes,
de pioniers

De Eindejaar wijnactie 2022

Beste ouders, vrienden & sympathisanten,

Graag stellen wij - vrienden van de Vriendenkring Scouts Valaar 54 - onze kers(t)verse eindejaar wijnbrochure voor! Je zal merken dat we voor deze 3e editie ons aanbod eens goed door elkaar hebben geschud: 6 nieuwe wijnen, 4 blijvertjes. Zorgvuldig gekozen, smakelijke wijnen voor elke gelegenheid.

De opbrengst van de wijnactie gaat dit jaar volledig naar ...energie. Ook onze Scouts kreunt onder de hoge energiefacturen én bovendien plannen we een heel aantal energiebesparende ingrepen aan onze lokalen.

Nog niet overtuigd? Kom dan zeker eens proeven op zo 4 december, om 12u30 aan de ‘Poly’ in Gebr. de Wachterstraat!

Nieuw dit jaar: Indien gewenst kan er nu ook een factuur opgemaakt worden. Handig!

Bestel veilig en eenvoudig via dit online bestelformulier.

De Vriendenkring Scouts Valaar 54