Overgang - 16 septemeber

Het scoutsjaar zit erop en vandaag gaan verschillende onder jullie over naar de volgende tak. Dit belangrijke moment mag je niet missen.

In de voormiddag (9u30 tot 12u) spelen alle takken samen een super tof spel en in de namiddag hopen we iedereen te mogen verwelkomen op de overgang.

Kom zeker ook supporteren voor je vriendjes en vriendinnetjes met een frietje en een drankje en maak kennis met je nieuwe leiding. Deze zal na de overgang van alle takken worden voorgesteld met een leuk filmpje in onze cinema.

Hoe verloopt deze topdag?

9u30 We starten de dag met een geweldig spel voor de leden (lokaal in de Egied Segerslaan)! 
12u De leden kunnen lekkere hotdogs voor een schappelijke prijs van 1 euro kopen, voorzien door onze vriendenkring. 
13u De overgang start!!  Ouders en sympathisanten zijn meer dan welkom om onze leden/ jullie kinderen aan te moedigen aan het lokaal in de Gebroeders de Wachterstraat. Dit jaar organiseren we ook spelletjes voor de supporters. 
17u30 Het spannende moment is aangebroken, de leidingsvoorstellingsshow! Nu weten jullie eindelijk wie dit jaar jullie coole leiding wordt.
18u Lekker nagenieten van een heerlijk frietje en een glaasje. Je kan alvast je nieuwe leiding leren kennen bij een gezellige babbel.

Wat neem je best mee?

 €1 voor een hotdog 
 Droge kleren voor wie overgaat
 Supporters