Programma jonggivers

Ewa rakkertjes naar ons hartje. JOEPIE! Opnieuw twee vette maanden vol leuke en gezellige vergaderingen! Zet jullie scharp want we vliegen er dubbel en dik in!

Zondag 03/03

Geen vergadering

Zondag 10/03: 9u30-12u30

Kookvergadering

Vandaag houden we nog eens zo een sappige kookvergadering. Wat we gaan eten staat nog niet vast maar dat het zal smaken wel. Neem dus allemaal zeker een snijplank, een mes en 3€ mee. 

Zondag 17/03: 9u30-12u30

Saint-Patrick-Day-vergadering

Vandaag is het zover de vergadering waar jullie al zo lang op wachten. We gaan er lijpe vergadering van maken vol groen en ros haar. Hopelijk nemen jullie allemaal jullie lucky charm mee en dan kan deze vergadering niet meer stuk.

Zondag 24/03: 9u30-12u30

Verkoop vergadering

Op kamp gaan is jammer genoeg niet gratis, dus proberen we deze vergadering al wat geld binnen te harken om het kamp goedkoper te maken. Zorg er dus voor dat je je verkooppraatjes nog eens bij slijpt en dat je klaar bent om een echte zakenvent te worden, want wij verkopen paasbloemen.

Zondag 31/03: 9u30-12u30

Ladder competitie

Wie is de beste jonggiver? Wie kan alles? Wie wint van iedereen? Daar komen we vandaag achter met deze adembenemende spannende ladder competitie. 

 

Zondag 07/04: 9u30-12u30

Technieken vergadering

Kaart lezen, sjorren, tenten, opzette en nog veel meer staat op het programma van deze vergadering. Dit is een belangrijke vergadering voor al de mensen die niet willen verdwalen tijdens tweedaagse, de mensen die graag onder en shelter eten en de mensen die graag in een waterdichte tent slapen. 

Zondag 14/04: 9u30-12u30

Beurzen vergadering

Hopelijk weten jullie een beetje van de aandelenmarkt want vandaag worden we rijk (of dat is toch de bedoeling). Zet jullie zakcentjes maar al aan de kant, want deze vergadering ga je ze nodig hebben. Investeren en grof geldverdiener is aan de orde deze vergadering.

Zondag 21/04: 9u30-12u30

Schilden vergadering

Deze vergadering voeren we de meest episch strijd die het Valaar ooit heeft gezien. We gaan elkaar te lijf in een strijd tot de dood. !!!!!HEEL BELANGRIJK!!!!!: Maak thuis al jouw eigen schild waar jij jezelf mee wilt verdedigen deze vergadering. 

26/04 tot 28/04

Groepsweekend
 

 

Voilakes se, dit waren ze dan voor deze maanden! Wij kijken er kei hard naar uit!
Kusjes van jullie lievelings leiding <3
Kobe, Warre en Justine

Jullie jonggiverleiding

jonggivers@scoutsvalaar.be

Kobe Tijsmans

Varengroene graaggeziene spitsvogel

Justine Van Den Bussche

Hibiscusroze uitdagende conejo

Warre Jacobs

Pijlgifrode doortastende wasbeer