Programma jonggivers

Ewa rakkertjes naar ons hartje. JOEPIE! Opnieuw twee vette maanden vol leuke en gezellige vergaderingen! Zet jullie scharp want we vliegen er dubbel en dik in!

Zondag 5/05: 09u30 – 12u30

Picknick vergadering

Joepie jeej!!! Je kunt de vogels al horen fluiten de zon schijnt al lekker, het is lente. En wie lente zegt, zegt… picknick. Daarom gaan wij zo eens lekker gezellig picknicken. Het wordt smullen. Neem zeker 3€ mee!!!

Zondag 12/05: 09u30 – 12u30

Frietenboef

Vandaag is het zo ver: frituur Kenny gaat zijn grootste concurrent ontmoeten. De jonggivers van de 54. Wij gaan Kenny laten zien hoe je echt een fritje bakt. Het gaat eindelijk duidelijk worden wie de amateur is en wie niet. Wij gaan bakken en verkopen alsof ons leven hier van af hangt. We gaan het goe vettig maken. 
Ook is het na de vergadering kamp-namiddag. Dus voor een woordje uitleg over het kamp moet je op de scouts zijn.

Vrijdag 17/05: 19u30 – 21u30

Schilden vergadering

Hopla drie. Hier is die dan de meest epische vergadering die het Valaar ooit al heeft gezien. Met enkelen vertraging is hij er dan toch. De veel besproken schilden vergadering. Er gaat gestreden en geknokt worden vandaag. Want er kan maar 1 iemand de schild lord zijn. 
Maak zeker op voorhand jullie schild thuis waarmee je de strijd in wil trekken.

Zondag 26/05: 09u30 – 12u30

Geen vergadering

Vrijdag 31/05: 19u30 – 21u30

Film

Wat is jullie favoriete film? Die van de jonggiverleiding is Home Alone 5. Als jullie liever een andere film dan Home Alone 5 kijken neem dan zeker zelf een paar bangers van DVD’s mee. Versnaperingen voor tijdens de film zijn ook altijd wel leuk dus neem dit ook maar mee. 

 

Vrijdag 07/06: 19u30 – 21u30

Gezelschapspelletjes vergadering

Als Pim Pam Pet je favoriete spel is heb je geluk want dit gaan wij zeker spelen. Als monopoly je favorieten spel is heb je peg want dit wordt niet gespeeld. Voor de rest is alles toegestaan dus neem je favorieten spelletjes mee en maak je klaar om te verliezen van de leiding. 

Vrijdag 14/06: 19u30 – 21u30

Schemertocht 

Sorry het spijt ons oprecht, maar wij moeten onze verplichte tocht van scouts en gidsen Vlaanderen nog doen. Daarom gaan zij naar de zonsondergang kijken. Eventjes de benen strekken met het kamp in vooruitzicht kan nooit kwaad. Doe zeker die stap pattas aan. 

Vrijdag 21/06: 19u30 – 21u30

Kahoot vergadering 

Speciaal voor Darii houden wij dan eindelijk toch een Kahoot vergadering. Wie dat de slimste jonggiver is, komen we vandaag te weten. Wie weet van alles wat en weet op tijd op welke knop hij moet drukken om te antwoorden? Het belooft een banger van een vergadering te worden. Neem dus zeker allemaal jullie GSM mee. 

Vrijdag 28/06: 19u30 – 21u30

Geen vergadering

Rust maar allemaal goed uit want over een week vertrekken wij op kamp.

Voilakes se, dit waren ze dan voor deze maanden! Wij kijken er kei hard naar uit!
Kusjes van jullie lievelings leiding <3
Kobe, Warre en Justine

Jullie jonggiverleiding

jonggivers@scoutsvalaar.be

Kobe Tijsmans

Varengroene graaggeziene spitsvogel

Justine Van Den Bussche

Hibiscusroze uitdagende conejo

Warre Jacobs

Pijlgifrode doortastende wasbeer