Programma jonggivers

YOW jonggiversss!

Eindelijk is het zo ver, het startschot is gegeven, het nieuw scoutsjaar is begonnen! Hopelijk zijn jullie er helemaal klaar voor want jullie leiding staat te springen om er een memorabel jaar van te maken. De eerste maand hebben we al een geweldig programma voor jullie klaar staan.

Zondag 2 oktober: 9u30-12u30

Kennismakingsvergadering

WHOOOHOOOOW! Onze allereerste vergadering samen! The game, dikke Bertha, dassenroof, pang-pang, …. Een betere manier om elkaar te leren kennen bestaat niet.

Zondag 9 oktober: 9u30-12u30

Vriendjesdag

Vriendjes, vriendinnetjes, neven, nichten, buren, kennissen en andere leeftijdsgenoten. Iedereen is welkom op onze vriendjesdag. Neem dus allemaal een plus-1 mee. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Zondag 16 oktober: 9u30-12u30

Clean up

Een echte scout vergeet nooit zijn dagelijkse goede daad. Vandaag maken we van onze buurt een nog mooier plekje. We werken samen tijdens het grote Wilrijk-clean-up-spel! #WELOVETHEEARTH

Zondag 23 oktober: 9u30-12u30

Klakkebuisvergadering

AAAAANVALLLEEEEUHHH!! Vandaag maken we het bos onveilig met onze klakkebuizen. Neem zeker je fiets, een veiligheidsbril, een tijdschrift/reclameboekje om pijltjes te rollen (of op voorhand gerolde pijltjes) en uiteraard een klakkebuis mee!

Zaterdag 29 oktober:19u00-21u30

Halloweenvergadering

BOEH!! Het is tijd om te griezelen. Kom allemaal verkleed als heks, vampier, spook, monster, ... Vandaag zullen we bibberen van angst tijdens onze Halloweenvergadering. Zeker komen… als je durft… ;)

PS: Spoiler… 4 tot 6 november gaan we op weekend!! YESSS
Zet het alvast in jullie agenda, meer info volgt :))

Stevige linker
Jullie splinternieuwe leiding