Programma welpen

Hey welpies! Wij hebben weer een heleboel leuke vergaderingen voor jullie in petto! Hieronder vinden jullie de planning terug :)

Zondag 7 mei (9:30-13:30)

Tocht

We gaan vandaag een stapje in de wereld zetten. Doe allemaal goede wandelschoenen aan en maak een gebedje voor goed weer. Hopelijk zien we jullie allemaal want hoe meer zielen hoe meer vreugd! Neem zeker iets mee om te eten en te drinken. Anders krijg je honger en dorst.

Zondag 14 mei (9:30-12:30)

Wat is het kampthema?

Wat? Gaan we samen op kamp? Super leuk! En ik hoor jullie al denken: “Als wat moeten we verkleed gaan?” Daar komen we vandaag achter. Hopelijk raden jullie vandaag het thema! 
Info: Na deze vergadering is het kampnamiddag met alle informatie.

Zondag 21 mei (9:30-12:30)

Leidingswissel

Huh, wie zijn dit?? Vandaag krijgen jullie nieuwe leiding voor 1 vergadering. Hopelijk zijn ze even leuk als ons. (Ookal kan dat niet 😊)

Zondag 28 mei (9:30-12:30)

Zwemmen

We gaan zwemmen! De allerleukste vergadering ooit! We gaan lekker van de glijbaan en doen een watergevecht. Neem 3 euro mee voor de inkom!
Info: De leden mogen afgezet en opgehaald worden aan zwembad Sorghvliedt.
Adres: Krijgsbaan 20, 2660 Antwerpen

Vrijdag 2 Juni (19:00-21:00)

Het grote spionage spel

Gaan we elkaar bespioneren? Of gaat iemand ons spioneren? Kom erachter wat er vandaag gaat gebeuren. Ik geef jullie een tip. Kom allemaal in het zwart verkleed of een outfit waarmee je je goed kan verstoppen. 

Vrijdag 9 Juni (19:00-21:00)

Picknick

Het is tijd om eens lekker iets te eten met zen allen. Dat hebben we wel verdiend. Neem allemaal iets lekkers mee om te delen en we maken een groot buffet samen. We eten wat en spelen wat spelletjes. Super leuk toch!

Vrijdag 16 Juni (19:00-21:00)

Filmvergadering

Het is filmvergadering!!!! Jeeeej!!! Welke film gaan we kijken? Gaan we iets romantisch kijken of eerder een actiefilm? Wij weten het ook nog niet. Kom allemaal maar om erachter te komen! Oké we hebben vorige week al wat snackjes gegeten. Maar nu mag je weeral een snackje meenemen! Mmmmm!

Vrijdag 23 Juni (19:00-21:00)

Bonte avond

Het is niet het einde van het kamp maar het einde van het jaar! Dat verdient ook een bonte avond met natuurlijk leuke acts. Je krijgt vandaag nog wel even de tijd om dit voor te bereiden! Geen stress! Enkel plezier! 😊
 

Amai wat een leuke maanden! Wij kijken er alvast super hard naar uit om jullie gelukkige smoeltjes talrijk aanwezig te zien op deze fantastische vergaderingen! <3

 

HEEL VEEL KNUFFELS en een stevige linker van jullie leiding!

Mang, Malchi, Marala, Phao en Misa

Jullie welpenleiding

welpen@scoutsvalaar.be

Eva Offermans

MARALA
Lavendelcyane zelfbewuste patrijs

Tijs Gebruers

MANG
Oceaanturquoise oprechte kameleon

Jan Verhaert

PHAO
Maanlichtgele plichtsbewuste sitatoenga

Eveline Quinet

MALCHI
Koraalolivijne vrijheidlievende alpaca

Justine Van Den Bussche

MISA
Hibiscusroze uitdagende conejo