Programma welpen

Goeeeeeeeeiemorgen deze zondagmorgen en welkom liefste welpen! t’Is hier met jullie nieuwe leiding ;))

Dit is welke leuke dingen er jullie te wachten staan de komende maand:

Zondag 2 oktober: 9u30 - 12u30

Kennismakingsvergadering

Vandaag vliegen we er samen in!! Om dit scoutsjaar fantastisch-leuk te maken, leren we eerst en vooral best alle leden van deze fantastisch-leuke groep kennen. Dat doen we met kennismakingsspelletjesssssss :)). Bereid jullie alvast voor op vele naamrondjes en actieve spellekes!

Zondag 9 oktober: 9u30 - 12u30

Vriendjesdag

Vriendjesdag is toch wel één van de tofste dagen van het jaar. Een dag voor plezante spelletjes met je beste scouts en buiten-de-scouts -vrienden is niet te missen! Neem je maatjes mee en samen overtuigen we ze om zich aan te sluiten bij de 54!!

Zondag 16 oktober: 9u30 - 12u30

Sportvergadering en oudernamiddag

Messi, nadal, max verstappe, wout Van Aert. Zijn stuk voor stuk 1 van de beste in de sport die ze beoefenen. Maar wie is de beste van de welpen??? Dat zullen we vandaag te weten komen tijdens de sportvergadering.

BELANGRIJK: Vandaag is het oudernamiddag, bij deze leren leiding en ouders elkaar kennen en is er tijd om vragen te stellen.

Zondag 23 oktober: 9u30 - 12u30

Bosspel

Hopelijk kunnen jullie al goed in team spelen, want bij een bosspel is team spirit heel belangrijk! Trek jullie botinnen aan en zorg voor weergerelateerde kleding zodat jullie je ten volste kunnen inzetten :-))))))

Zondag 30 oktober: 9u30 - 12u30

Knutselen

Knutselen doen wij welpen als de besten!! Laat vandaag je creatiefste kant zien want wij gaan vandaag in de lijm en de glitter vliegen ;). NEEM MEE: Glazen bokaaltjes/potjes (bv. van yoghurt)

Hopelijk hebben jullie er even veel zin in als wij!

VEEL GROETJES en een stevige linker
Marala, Sherikaan, Phao, Mang, Misa & Malchi

Jullie welpenleiding