Programma kapoenen

Kapoenen!!! Hebben jullie zin één maand vol spelletjes en plezier? Kijk snel verder om te ontdekken wat we gaan doen!

Zondag 29 oktober

Geen vergadering

Zondag 5 november 9u30-12u30

Alles op wieltjes vergadering

Heb je een kei coole fiets? Of kan je een mooie pirouette maken met je rolschaatsen? Of verkies je toch om allerlei kunstige trucjes te doen op een skateboard? Wie verrast ons met zijn origineelste wieltjes? Breng je favoriete wieltjes mee!

Zondag 12 november 9u30-12u30

Klei o rama

Vandaag toveren we jullie fantasiemonsters om in echte klei creaties om vervolgens de monsters een gevecht te laten voeren met een lambiek, pollepels, bestek, grassprietjes en ga zo maar voort.

Zondag 19 november 9u30-12u30

Bosspel

Zijn jullie klaar om vuil te worden? Vandaag gaan we één worden met de natuur want we doen een super leuk bosspel.

Zondag 26 november 9u30-12u30

Weekend

Deze week kunnen jullie niet van één dag scouts genieten maar van een heel weekend. Hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in als wij en komt iedereen. Meer info over dit geweldige weekend volgt nog.

Zondag 3 december 9u30-12u30

Sinterklaas

Begin alvast jullie schoenen op te blinken, jullie tanden te poetsen en jullie scoutsuniform te strijken want vandaag komt er een heilige naar de scouts. Hopelijk zijn jullie braaf geweest want de Sint brengt zijn grote Sintboek mee.

Zondag 10 december 9u30-12u30

Quiz

Is de aarde rond of plat? En hoeveel weegt een olifant nu al weer?  Hoe heette Kapitein Haak voordat hij zijn haak kreeg? Al deze vragen zouden wel eens gesteld kunnen worden vandaag want we gaan Quizzen. Dus zorg maar dat je goed hebt opgelet op school en naar Karrewiet hebt gekeken.

Zaterdag 16 december 18u – 20u

Kerstfeestje

De adventskalender is bijna ten einde maar omdat we niet kunnen wachten tot Kerstmis om een feestje met jullie te bouwen gaan we vandaag al Kerst vieren. Vandaag mag je kiezen of je je allermooiste kersttrui, kerst outfit, je mooie scoutsuniform of een mix aandoet zodat we er allemaal stralend uitzien. En bij Kerst horen cadeautjes dus mag je allemaal een cadeautje ter waarde van 2 euro meebrengen. Zorg ervoor dat je met een lege maag naar de scouts komt want we gaan vandaag koken voor jullie dus neem ook een muntstuk van 2 euro mee voor het eten.

Zondag 24 en 31 december

Geen vergadering

Deze keer is het geen vergadering zodat jullie Kerst, nieuwjaar en oudjaar met jullie familie kunnen vieren.

 

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!
Dikke knuffel van Moes, Zazoe en Kora

Jullie kapoenenleiding

kapoenen@scoutsvalaar.be

Raf Joos

ZAZOE
Adriatischblauwe plichtsbewuste draaihals
 

Kato Dierckx

KORA
Vialipaarse standvastige kwikstaart

Thomas Van Santvliet

MOES
Zoïstiet groene leergierige steenbok