Programma kapoenen

Kapoenen!!! Hebben jullie zin één maand vol spelletjes en plezier?
Kijk snel verder om te ontdekken wat we gaan doen!

Zondag 2 oktober: 9u30 - 12u30

Kennismakingsvergadering

Joepie! Vandaag is het eindelijk zo ver, de eerste vergadering van het nieuwe scoutsjaar. We kennen elkaar nog niet zo goed, maar daar komt vandaag verandering in met allemaal leuke kennismakingsspelletjes. Zo leren we elkaar beter kennen en kunnen we er samen een fantastisch, geweldig, onvergetelijk scoutsjaar van maken!

Zondag 9 oktober: 9u30 - 12u30

Bosspel + vriendjesvergadering

Het scoutsjaar beginnen we alvast in stijl met een echte klassieker. Kan je al raden wat we gaan doen? Vandaag spelen we het allereerste bosspel van het jaar. Yeey!!! Wie zal er winnen? De snelste loper? Of juist de beste verdediger? Dat ontdekken we samen tijdens dit bosspel! Het is altijd leuk dat er nieuwe vriendjes naar de scouts komen! Welke vergadering is er beter dan een echte klassieker zoals een bosspel? Jullie mogen allemaal een vriendje meenemen die nog opzoek is naar een mega, toffe hobby! Want iedereen is welkom bij de kapoenen!

Zondag 16 oktober: 9u30 - 12u30

Klei- O- rama

Vandaag testen we jullie creativiteit. Maak jullie klaar voor een spel voor zowel de creatiefste, maar ook de strijdlustigste kapoenen. Kom en maak je eigen monstertje van klei, ga de strijd te aan tegen de andere klei wezens en win het spel.

Zondag 23 oktober: 9u30 - 12u30

Alles op wieltjes

Wandelen is niet zo leuk! Rollen is veel cooler en leuker! Ja, vandaag gaan we niet gewoon op pad. Nee nee vandaag doen we alles rollend. Neem allemaal jullie coolste wieltjes mee. Oefen maar al op die stoere kunstjes want we zijn alvast benieuwd! Wie kan er het stoerste kunstje? Wie heeft de coolste wieltjes?

Zondag 30 oktober: 9u30 - 12u30

Halloween- kookvergadering

Het is eind oktober en weten jullie wat dat betekent? Ja inderdaad het is Halloween. Enge wezens moeten ook eten! Vandaag koken we in Halloween thema. Kom allemaal verkleed in jullie favoriete monster. Neem ook allemaal 2 euro een snijplankje, een mesje en een kookschort mee zodat we samen een overheerlijke maaltijd kunnen maken voor enge wezens.

Wow wow wat ziet oktober er leuk uit! We hebben er alvast heel veel zin in, jullie hopelijk ook! Tot dan!

Dikke knuffels

Gigi, Kora, Petro, Rikki, Kerri en Nala