Programma givers

HOIHALLOHOEGAATIE een nieuw jaar! Hebben jullie er ook zo kaolo veel zin in?!

Zondag 2 oktober: 9u30-12u30

Kennismakingsvergadering

Sorry wat is uw naam nu weer? Even opfrissen na al die hersendode weken vakantie lijkt ons geen slecht idee. Laten we elkaar beter leren kennen! (klinkt als een verdachte datingsite e-mail, maar we bedoelen het goed x)

Zondag 9 oktober: 9u30-12u30

Vriendjesdag

Hebben jullie vriendjes?
Ja? -> neem ze mee vandaag!
Nee? -> loser.

Zondag 16 oktober: 9u30-12u30

Lokaal schilderen

Door de aders van de givers van vorig jaar stroomde duidelijk geen creatief bloed. Ons lokaal ziet er niet uit en heeft dringend een nieuwe laag verf nodig. Ga op speurtocht in je kelder naar restjes verf en verfborstels! Doe zeker geen Gucci aan tenzij je zwemt in het geld.

Zondag 23 oktober: 9u30-12u30

...

Broccoli Onder Staking Staat Plots Ergens Laag. Deze zin heeft absoluut niets te maken met wat we vandaag gaan doen. De eerste letter van elk woord dan weer wel.

Zondag 30 oktober: 9u30-12u30

Klakkenbuisvergadering

Hopelijk hebben jullie slijmerig, plakkerig speeksel, want je mag al pijltjes beginnen rollen. Kom gewapend met munitie, klakkenbuis, veiligheidsbril op je fiets naar de scouts vandaag!

Stevige linker

Anaïs, Astrid, Nette, Siemen en Wout