Programma pioniers

Hey, allerliefste pioniertjes!

De eerste maand van het nieuwe scoutsjaar is weer aangebroken. En het mag dan misschien wel de eerste maand van het jaar zijn, wij hebben een stevig programma voorbereid! We rekenen op jullie aanwezigheid!

Zondag 2 oktober: 9u30-12u30

Kennismakingvergadering

Om elkaar vooral NIET goed te leren kennen en er absoluut GEEN leuk scoutsjaar van te maken, doen we vandaag GEEN kennismakingsvergadering en verwachten we jullie uiteraard NIET op de scouts. Mopje! Zeker komen!!!!

Zondag 9 oktober: 9u30-12u30

Vriendjesdag

Vandaag is het vriendjesdag! Zit jouw bestie van school of de sportclub nog niet in onze 54-familie, neem hem/haar/hen dan zeker mee vandaag en laat ze kennis maken met onze supertoffe scouts! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, iedereen is welkom!

Zondag 16 oktober: 9u30-12u30

Bosspel

Het is zover, pioniertjes: Het eerste bosspel van het jaar staat voor de deur! We kunnen alvast één ding verklappen: het is een soort bosspel dat jullie nog nooooit hebben gespeeld… Nieuwsgierig? Zeker komen dan!

Zondag 23 oktober: 9u30-13u30

Dagtocht

Doe allemaal jullie wandelschoenen maar aan want we gaan op tocht! Na een lange zomer kan een goede wandeling wonderen doen. Kruip op tijd in jullie bedje zodat jullie lekker fris zijn. Vergeet ook zeker niet om genoeg drinken mee te nemen, een koekje (of fruitje :)), een lunchpakket en een goed humeur!

Vrijdag 28 oktober: 19u-21u

Halloween

Ik zie een spook Waar? Pioniers 2 Daar! Ja, ja, het is Halloween, jongens en meisjes! Vanavond zullen jullie veel meer te zien krijgen dan enkel spoken, want we doen een schriktocht! Laat zien dat je dapper bent en wees erbij (Verkleden mag!)

Wij kijken uit naar dit scoutsjaar met jullie!

Stevige linker,
Hanne, Lune, Myrthe, Hannes en Warre