Programma pioniers

Hey coole Pio's!

Het einde van het jaar is in zicht, maar eerst hebben we nog twee wilde maanden voor de boeg! Van wervelende waterpret tot een verrassende zoektocht en van een gezellige avondpicknick tot een heftige afreageervergadering. En dat alles om ons klaar te stomen voor het allerleukste, meest onvergetelijke kamp ooit!

 

7 mei 9u30-13u30

Tocht

We hebben jullie even moeten missen, dus daarom is de vergadering vandaag een uurtje langer hihi (eigenlijk gewoon omdat het tocht is). We gaan dus nog eens een geweldige wandeling maken in de buitenlucht en genieten van het lentezonnetje. Vergeet zeker geen rugzakje met lunch en water!

14 mei 9u30 - 12u30

Kampthemaspel

Zijn jullie klaar voor het kamp? Wij wel! Maar wat zou het thema van het kamp kunnen zijn? Tijdens het superleuke spel van vandaag zullen jullie dat ontdekken. En vergeet niet, na de vergadering is het ook kampnamiddag!

21 mei 9u30 - 12u30

Leidingswissel

We weten hoeveel jullie van ons houden, maar vandaag zullen jullie het zonder ons moeten stellen. Alle leiding gaat vandaag namelijk aan een andere tak leiding geven. Hoe cool is dat?

26 mei 18u30 - 20u30

Wii-vergadering

Vandaag een avondvergadering want volgende week begint de leiding alweer met examens 😢 Vandaag gaan we gezellig gamen, dus als je leuke wii-spelletjes hebt liggen thuis, mag je ze zeker meenemen!

2 juni 18u30-20u30

Avondpicknick

De zomer komt eraan, en wat is er nu beter dan op een zwoele (bijna)zomeravond gezellig te picknicken en wat te relaxen in het gras? Juist, helemaal niets! Daarom organiseren wij vanavond een avondpicknick. Vergeet niet om wat lekkere snacks mee te nemen, en als je leuke gezelschapsspelletjes hebt die je buiten kunt spelen, neem die dan ook zeker mee.

9 juni 18u30-20u30

Hanne-zoektocht

Herinneren jullie je Hanne nog? Die blonde stoot die ons verlaten heeft voor Berlijn? Goed nieuws: ze komt terug! Tenminste, als jullie vanavond slagen in onze spannende Hanne-zoektocht. Jullie zullen verschillende uitdagingen moeten overwinnen om de zoektocht tot een succesvol einde te brengen en Hanne weer terug te krijgen in ons midden.

16 juni 18u30-20u30

Afreageervergadering

Hebben jullie ook wel eens van die dagen waarop je de hele wereld aan zou kunnen? Of juist van die momenten waarop je je frustraties en opgekropte emoties eruit wilt gooien? Vandaag is de perfecte dag om dat te doen! Het belooft een avond vol actie, energie en adrenaline te worden. Als je je innerlijke beest wilt loslaten, dan is dit de uitgelezen kans!

25 juni 9u30-12u30

Waterspelletjes

Joepie, het is officieel zomer! Op deze laatste vergadering voor ons fantastische kamp gaan we ons daarom helemaal uitleven met allerlei spetterende waterspelletjes. Dus neem je zwemkleding mee en laat je helemaal gaan! Vergeet niet om een handdoek en een extra setje droge kleren mee te nemen, want nat word je gegarandeerd!

Stevige linker van jullie leiding xxxx

Hanne, Lune, Myrthe, Hannes en Warre

Jullie pioniersleiding

pioniers@scoutsvalaar.be

Lune Tijsmans

Ochtenddauwblauwe gepassioneerde karaca

Hannes De Schrijver

Blauwborstbruine toegewijde gems

Myrthe Hofkens

Robijnpurpere eigenmachtige scholekster

Warre Jacobs

Pijlgifrode doortastende wasbeer

Hanne Verhaert

Hibiscuslila verantwoordelijke dolfijn