Programma pioniers

Hey geweldige pio's!

 

Zondag 1 oktober (9:30-12:30)

Kennismaking

Het jaar gaat weer beginnen! Dat betekent natuurlijk dat jullie nieuwe leiding hebben. Sommige kennen jullie misschien en anderen dan weer niet. Leer ons en elkaar beter kennen tijdens deze vergadering. Tot dan!

Zondag 8 oktober (9:30-12:30)

Verf vergadering

Laten we onze eigen stijl geven aan ons lokaal. We maken er samen een prachtig kunstwerk van. Hopelijk zijn jullie allemaal aanwezig met jullie meest creatieve brein. Vergeet zeker geen verf mee te nemen!

Zondag 15 oktober (9:30-12:30)

Klakkebuis vergadering

Is het een vliegtuig? Is het een vogel? Nee dat is het niet. Het is een papieren pijltje dat op je komt afgevlogen! Kom zeker allemaal vandaag om het tegen elkaar op te nemen! Vergeet geen klakkebuis en een magazine mee te nemen.

Zondag 22 oktober (9:30-12:30)

Klei-o-rama

Ik ga een euh… EEN ALIEN maken! Of misschien eerder toch een draak met 7 ogen. Laten we gewoon afwachten tot klei-o-rama om te kijken wat wij en jullie allemaal voor mooie wezentjes gaan maken. Tot dan!

Zondag 29 oktober (9:30-12:30)

Geen vergadering

Neeee! Wij missen jullie nu al! Wij zijn met de leiding op planningsweekend. Hopelijk hebben jullie toch een beetje een leuk weekend zonder ons. Ook al is dat heel moeilijk. 😉

stevige linker,

jullie toffe pio-leiding

Jullie pioniersleiding

pioniers@scoutsvalaar.be

Femke Brants

Zeewiergroene zachtaardige schroefhoorngeit

Tijs Gebruers

Oceaanturquoise oprechte kameleon

Michiel Van Mieghem

Nimphaearoze guitige zalm

Ilian Casier

Mosterdbladgroene onvermoeibare beermarter